Skype órák

IELTS a facebookon

Szolgáltatási feltételek

Óralemondás, módosítás

Az órák időpontját előzetes egyeztetés alapján jelöljük ki. Az előre egyeztetett időpontokat legkésőbb az óra kezdete előtt 48 órával tudjuk módosítani. Egy 25 órás csomag esetében max. 2 alkalmat (a nagyobb csomagok esetében arányosan több) van lehetőség átszervezni.

A 48 órán belül lemondott órák megtartottnak tekintendők, azok díja nem visszatéríthető és helyettük nem tudunk pótórát biztosítani.

A minimum 48 órával előbb lemondott órák átszervezésre kerülnek az adott perióduson vagy csomagon belül, azok díja nem visszatéríthető.

Az órák időpont módosítását minden esetben írásban kérjük a levelezésre használt email címre.

A már megkezdett kurzusok ill. óracsomagok hossza nem módosítható, a már megkezdett kurzus díja nem visszatéríthető.

A hétfői és nemzeti ünnepek utáni első napra eső órák módosítása az azt megelőző utolsó munkanap 15.00-ig bezárólag lehetséges.

Amennyiben az iskola vagy tanár módosítja az órák időpontját, azok minden esetben maradéktalanul megtartásra kerülnek egyéb költségek nélkül.

Azon diákok akiknek az időbeosztása rendszertelen ill. gyakran óralemondáshoz vezet, kérhetnek 50%-os óralemondás biztosítást. Ebben az esetben a már egyeztetett időpontok módosítására nincs lehetőség (48 órával előbb sem), viszont az ‘utolsó percben’ lemondott órák is csupán 50% óradíjjal kerülnek elszámolásra. Az íly módon fennmaradó ‘visszajáró’ óradíjat a következő 25 órás csomag díjából jóváírásra kerül.