Skype órák

IELTS a facebookon

Mi az az IELTS?

Az IELTS egy eredetileg a Brit Nemzetközösségekben használatos nyelvvizsga, mely mára már az egész világon (ide értve az Egyesült Államokat is) elfogadottá vált.

Elsősorban külföldi tanulmányokhoz, munkavállaláshoz, kivándorláshoz elengedhetetlen – a jelentkezés feltételeként – de mind többen választják az IELTS-et, azzal a céllal is, hogy általános nyelvtudásukat fejlesszék és egy széleskörben elfogadott vizsgával bizonyítsák.

Egyre több ország nemzeti nyelvvizsgarendszerével válik kompatibilissé, így Magyarországon is pontosan megfeleltethetők az IELTS-en elért eredmények a magyar nyelvvizsgarendszer szintjeinek, és különbözeti vizsga letétele nélkül honosítható is!

Az 1989-ben létrejött vizsgát először Ausztráliában, Új-Zélandon, az Egyesült Királyságban és Kanadában ismerték csak el, ám azóta több mint 6000 felsőoktatási intézményben és állami szervnél fogadják el világszerte. Összesen 120 országban tehető le és évente több mint 1,000,000 ember választja, hogy számot adjon angoltudásáról.

Jelentkezés tanfolyamra

Lépjen velünk kapcsolatba!
Kapcsolat