Skype órák

IELTS a facebookon

Kiscsoportos felkészítő tanfolyamok (max.: 4 fő)

Mi legalább annyira sikerorientáltak vagyunk a felkészítő kurzusainkkal kapcsolatban mint a vizsgázók, így csak közel egyező szinten álló jelentkezőket sorolunk egy csoportba.

Ez azzal magyarázható, hogy az IELTS vizsgára való felkészülés intenzív munkát igényel, így a nyelvi egyenlőtlenségek egy csoporton belül jelentősen visszavetik a felkészülés eredményességét.

Egyénre szabott felkészítő program

A program egyértelmű előnye, hogy a vizsgázó egyéni nyelvi igényeit figyelembe véve, a számára legoptimálisabb tempóban halad a felkészülés.

A rugalmasan kialakítható órabeosztás a másik jelentős ok amiért sokan választják az egyéni órákat.

Jelentkezés: folyamatosan.

Egy felmérő óra keretében a vizsgázó és felkészítő egyénre szabottan kialakít egy programot.

Az órák helyszíne: Budapest, Moszkva tér.

IELTS Próbavizsga

IELTS próbavizsgaAzok számára ideális akik szeretnének valós képet kapni jelenlegi tudásszintjükről az IELTS vizsga rendszerében, de nem szeretnék megkockáztatni a teljes vizsgadíj (52,500 Ft) befizetését.

Több éve hivatalos IELTS vizsgáztatóként dolgozó munkatársunk segítségével minden modulra kiterjedő IELTS próbavizsga tehető. A szóbeli részt (skype-on) és az írásbeli feladatok javítását egy anyanyelvi vizsgáztató végzi, de az összes modul az éle vizsga körülményeit szimulálja. Az eredmény alapján egyéni konzultáció és felkészülési terv készítése is kérhető, melynek díja 7,800 Ft.

A próbavizsga díja 17,000 Ft.

A vizsga eredményről hivatalos oklevelet nem állítunk ki, célja a szintfelmérés és tájékoztatás, hivatalos célokra nem felhasználható.

Egyéni kérésre modulonkénti próbateszt is lehetséges, tehát pl. csak írás vagy csak szóbeli modulból. Ezek feltételeivel kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Jelentkezés tanfolyamra

Lépjen velünk kapcsolatba!
Kapcsolat