Skype órák

IELTS a facebookon

Felhasználási feltételek

Linkek

Portálunkon szereplő egyes hivatkozások, linkek, más tartalomszolgáltatók weboldalaira mutatnak. Ezen oldalak adatkezelési gyakorlatáért, valamint tartalmáért az ieltsfelkeszites.hu üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Szerzői jog

Az website-on (“lap”) található tartalom az ieltsfelkeszites.hu szellemi tulajdona.
Az ieltsfelkeszites.hu fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Az ieltsfelkeszites.hu előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, fotó, adatszerkezet, struktúra, stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A portálon elhelyezett anyagok, szerzői jogi jogvédelem alatt állnak. Azok felhasználása iránti engedéllyel kapcsolatban jelezze kérelmét info@ieltsfelkeszites.hu e-mail címen. Tilos továbbá az ieltsfelkeszites.hu előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.
A laptól információkat, adatokat átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő

– nem módosítja az eredeti információt,
– a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

Az ieltsfelkeszites.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

 

A szolgáltatás feltételeiről, óralemondás és módosításról itt tájékozódhat.

Jelentkezés tanfolyamra

Lépjen velünk kapcsolatba!
Kapcsolat